Participanten en zones

Tijdens de InnovatieExpo  verbinden we bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en de overheid met elkaar, om samen de innovatiekracht op maatschappelijke transities binnen de fysieke leefomgeving te vergroten. De fysieke leefomgeving omvat bouwwerken, infrastructuur, watersystemen, water, bodem, lucht, landschappen, natuur, cultureel erfgoed en werelderfgoed.

De InnovatieExpo is ingedeeld in zes zone, elk met een eigen kleur en thema, die slaan op verschillende opgaven binnen de fysieke leefomgeving. De thema’s die behandeld worden zijn: energie & klimaat (geel), gebouwde omgeving (oranje), landbouw & landschap (groen), water & bodem (blauw), circulaire economie (paars) en mobiliteit & infrastructuur (roze).  

Binnen de zones bevinden zich participanten met innovaties en gaan sprekers in subsessies dieper in op het thema van de desbetreffende zone. We spreken op de InnovatieExpo van participanten in plaats van exposanten, vanwege de focus op samenwerking en het actief opzoeken van elkaar voor inspiratie, kennisdeling en samenwerking.

De zones staan met elkaar in verband en vullen elkaar aan op diverse onderwerpen. Op het centrale podium komen thema-overstijgende onderwerpen aan bod. 

De participanten op deze pagina zijn ingedeeld per zone. In totaal verwelkomen wij ruim 80 participanten op de InnovatieExpo.

Ondernemersdesk

SUSU desk: Wil je onderzoeken, innoveren, ontwikkelen, groeien? Of wil je weten hoe je je idee kan beschermen of ben je op zoek naar financieringsmogelijkheden? Kom dan langs bij de startup- en scale-updesk van RVO!

RWS Innovatieloket: Werk je aan innovaties en wil je graag in gesprek met Rijkswaterstaat over mogelijke samenwerking? Kom dan langs bij het RWS Innovatieloket van Rijkswaterstaat.  

Op de InnovatieExpo kan je ook terecht voor meer informatie over diverse regelingen, bekijk ze hier.

Het is niet langer mogelijk om jezelf als participant in te schrijven. Heb je vragen over een lopende aanmelding? Mail dan naar productie productie-innovatiex@spitz.nl.