Naam
Mark Wijsman
Functie
Dagvoorzitter
Spreker Bio
Mark Wijsman is een ervaren presentator en interviewer voor live events, bedrijfsfilms, podcasts en webinars. Hij duikt graag in nieuwe onderwerpen en bezit een talent voor improvisatie. Scherpzinnig analyseren of juist luchtig begeleiden, Mark kan uitstekend een situatie aanvoelen. Qua thema’s is zijn interesse veelomvattend, maar hij is bedreven in onder andere duurzaamheid, communicatie, cultuur, technologie en innovatie.

Mark heeft Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd en werkte jarenlang in het buitenland, onder andere in content marketing. Hij heeft in Kaapstad en New York zijn creatieve carrière voor en achter de camera ontwikkeld en presenteerde in Zuid-Afrika een wekelijkse radio show.

Mark denkt graag mee over de creatieve invulling van uw programma en biedt ook redactionele diensten aan. Voor goede doelen hanteert hij een gereduceerd tarief.

Dankzij zijn uitgebreide internationale ervaring is Mark vloeiend tweetalig en is als presentator zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.
Mark Wijsman